Lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung Mp3

Download Lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung Mp3 Hip-hop & Rap terbaru full album. Gratis download lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung dan lirik chord gitar dari Hip-hop & Rap. Belilah Lagu atau Album original dari lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung atau gunakan Nada Sambung Pribadi Hip-hop & Rap untuk mendukung Hip-hop & Rap.

Lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung Mp3

Lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung Mp3
Ukuran : 4.37 MB
Terunduh : 120427.5 / 80285 x
Durasi : 04:46
Sumber : YouTube To Mp3

Download Lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung Mp3
Penyanyi : NDX A.K.A
Judul Lagu: Bojoku Ketikung

Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingong, bojoku ditikong
Popo po ora, aku ra popo

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung, bojone koncone dewe

Heee koe koncoku, sing jarene cs ku
nanging nyatene neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake
paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna pada engkau keju
ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

A..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno .kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
pancen koe konyol ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan neng mburi ko bajingan

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
gek ndang rumat kono. gek ndang untal kono
mugo iso seneng awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe (2x)


Bila kamu mengunduh lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album NDX A.K.A - Bojoku Ketikung, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Hip-hop & Rap, untuk mendukung NDX A.K.A - Bojoku Ketikung di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Terimakasih telah mengunduh lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung mp3 di Music-mp3.net tempat Download Lagu Mp3 Full Album Terbaru.



Tag: Download NDX A.K.A - Bojoku Ketikung Mp3

Lagu Populer

» Came Here For Love
» Versace On The Floor
» Your Song
» Mp3trap Com
» Iklim
» Afi Junior Terima Kasih Guruku
» Karaoke To Love You More - CĂ©line Dion *
» The Gummy Bear Song - Long English Version